Från AAAS 2016, Washington DC


Neuroplasticity: Insights in Neuronal Connectivity Illuminate Brain Function

Ännu en fullsatt session som jag tyvärr bara kunde “följa” från rummets dörr. Dessutom passade talaren på att illustrera det som Brian Malow, ståuppkomikern, hade pratat om: Talaren stod i mörkret och pratade både monotont och långt ifrån mikrofonen eftersom hon tittade på sina bilder i stället för åhörarna. Jag hörde bara några enstaka ord när hon vände sig mot publiken, vilket hände alldeles för sällan.

NX7B2203Det handlade om stimulering ledde till återbildningen av neurala kopplingar och det lätt intressant men det gick tyvärr inte att riktigt hänga med från min plats. Synd att lokalen inte alls matchade publikens intresse för ämnet. Förhoppningsvis kunde de som hade fått plats i rummet hänga med föredraget…

About Francisco de Lacerda

Professor Member of The Royal Swedish Academy of Sciences
This entry was posted in Teaching. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s